torsdag 6 januari 2011

Tegelstenar på axlarna

Bakslagsdagen. I dag har jag varit obeskrivligt trött och haft vansinnigt ont i axlarna, som om en ganska elak person lagt typ 50 kilo tunga tegelstenar på vardera axel. Men man får nog ha sina dagar, inse att det inte går att vara på topp alltid. Jag kämpar på, och i morgon blir det kanske bättre?
Men i dag har det alltså varit lugnt, mest befunnit mig i liggande eller sittande läge, med värmekudden, salta pinnar och bokläsning under förmiddagen...


... och värmekudden, salta pinnar och bokläsning under eftermiddagen.


Man skulle nästan kunna tro att jag gillar värmekudden, salta pinnar och bokläsning :)


Bäst just nu: SVT:s frossande i sport denna kväll. Just kollat fotbolls VM-krönikan, åhhh vilka härliga minnen :) Nu blir det nostalgi när Sportspegeln firar 50 år och allt avslutas med Hockeykväll - skön HV-vinst mot Södertälje i kväll. Livet kan vara riktigt bra även om man har ont och är trött!

3 kommentarer:

  1. Hej! Gott att du är på hemmaplan nu, då det är busväder ute. Vi sitter här i Varberg insnöade, och eldar i kaminen så att värmen hålls uppe. Ja vad pysslar man då med? ja skidtävlingar förstås och så nu Sportspegeln 50 år och där fastnar Åke. Jag passar på att fixa naglarna, julfärgen börjar flagna.Det där med olika frisyrer har du ju provat på flera ggr. Det ska bli spännande och se om du hittar någon stil som du trivs i, om du ev kommer att behöva den någon tid. Tråkigt att du har ont, har du någon förklaring till det? Är det dax för sugröret?!!Men Emma, det är inte många dagar sedan du genomgick en jätteop, så det är klart att det är jobbigt för din lilla kropp. Men en dag i sänder, i morgon är ett nyskrivet blad. Kanske väntar ngt lite kul i morgon! Jag håller tummarna KRAM

    SvaraRadera
  2. Välkommen till HV-land.Vilken bedrift du gjort som redan orkat med en resa hit ner.
    Bilderna ser sköna och avslappnande ut. Ett bra sätt att hämta krafter på. Hoppas ngn lyfter bort tyngderna tills i morgon. Och peruk hm.... det kommer att lösa sig.
    Önskar God fortsättning!! Kram Ylva

    SvaraRadera
  3. Britta: Ja jag håller mig inomhus så mycket som möjligt! Bra fastnat av Åke, jag stöder hans tv-smak :) Tycker också det ska bli spännande att se vad det blir till slut! Nej ingen förklaring, men det känns bättre nu i kväll. Och ja, man får ta en dag i taget :) Kram!!

    Ylva: Ja men nu var det liksom dags att komma ner till Småland igen kände jag! Tyngderna har lättat under kvällen, vilan och värmen på axlarna gjorde susen :) Detsamma till dig och er, kram!

    SvaraRadera