lördag 8 januari 2011

En seger eller två skulle sitta fint...

Det har varit en väldigt grå dag, fram till nu, när dagen bara är svart. Och regnig. Det är en "gå omkring i mysbyxor-dag". Det är en "sitta och slappa och läsa bok-dag".  Det är en "inte gå ut innan det blir vår igen-dag".

Nu ska jag lyckligtvis ändå gå ut i dag, man behöver lite luft ibland. För i dag har jag somnat så fort jag lagt mig i en säng eller satt mig i en fåtölj. Ibland är krafterna helt bortblåsta! Men snart ska jag ta på mig vettiga kläder, skaka liv i kroppen och förhoppningsvis gnugga geniknölarna lite. Om några timmar ska vi nämligen hem till min lillebror och svägerska, äta och kanske spela spel. Vi brukar spela spel när vi ses, ett synnerligen trevligt sätt att umgås på! Tror lag Oscar & Emma (brorsan och jag själv alltså) vill ha lite revansch i Bezzerwizzer i kväll... För i kväll är det ingen nåd, i kväll är det bara seger som gäller!!

Om vi alls kommer spela något spel alltså. Man vet inte i förväg vad en kväll har att bjuda på. Men bra kommer den bli :)

Bäst just nu: Att man ibland får tillfällen att komma ur mysbyxträsket. Ja, det är skönt när man är opererad och vill ha något mjukt nära såret. Ja, det är svårt att ta sig ur träsket när man inte gör mer avancerade saker än att skrota omkring inom husets fyra väggar. Men seriöst - hur läckert är det egentligen?!

2 kommentarer:

  1. Vem vann?

    Hoppas Du fortsätter att "bättra på" Dig!

    Du skriver så underhållande och bra. Än en gång - nu förstår jag varifrån Staffan fått sina journalistiska takter ifrån...

    Så läckra bilder också från Ert hem, där heminredningschefen Inger styr...Topp!

    Take care - hela gänget & ha en bra dag!
    Stig i Vittsjö
    Ulla hälsar!

    SvaraRadera
  2. Stig: Välkommen tillbaka till bloggen, vi har saknat dina kommentarer här - du skriver ju nämligen också roligt! Tyvärr gick jag inte segrande ur någon av spelstriderna den här gången heller, men jag var nära en gång! Det kommer snart en rapport om gårdagen... Ja hon styr bra hon :) Vi önskar er en bra dag också, hälsa Ulla, kram!

    SvaraRadera