fredag 28 januari 2011

Fredagsmys med knasig kropp

Jodå, det rullar på här. Mår som i morse - bättre än i går men fortfarande med en smärtande och trött kropp. Är dock vid bättre mod denna dag, jag tror ju ändå det går åt rätt håll, hur knasig kroppen än känns i nuläget! Efter en dunderkur smärtstillande till natten kanske kroppen fungerar helt normalt i morgon igen! Man kan alltid hoppas.

I vilket fall som helst blir det en lugn fredag här hemma (jag tror det är fredag i dag i alla fall, det är lätt att bli förvirrad kring dagarna när man bara går hemma), nu snart med handbollen Sverige-Frankrike, en portion chokladpudding med päron och banan. Nej, det förstnämnda i ätväg är inte så nyttigt men ibland måste man festa till det lite. Jag kan ju inte göra så mycket festliga saker nu, så då tager man vad man haver - vilket råkar vara chokladpudding, denna veckas fredagsmys. Det sägs att en av de två cellgiftssorter jag tar ger ett extra sug efter mat, framför allt för oss kvinnor (taskigt!) varpå vi kan gå upp i vikt när vi håller på med den här giftskiten. Än så länge är jag väldigt sällan sugen på mat på det sättet att jag äter mer än frukost och lunch och det där man ska äta på en dag, så vikten ligger väl ungefär där den låg innan behandling. Men visst, det gäller att passa sig. Det kan ju räcka med att ha cancer och ta cellgifter, jag behöver inte ta till viktökning också! Men just i dag, snart, ska jag roa mig med lite chokladpudding och förhoppningsvis en skrällseger i handbollen! Hoppas ni får en trevlig fredageftermiddag och kväll där ute, vad ni nu än ska roa er med :)

Bäst just nu: Fick ett vykort på posten i dag (ja var annars ifrån förresten? Det är sällan man får vykort med expressbud. Eller från kassörskan nere i mataffären. Eller från någon som bara går förbi på gatan). Denna gång kom kortet från kolleger kring annonsavdelningen och kundcenter och jag blev så glad! Det är inte dem jag ser mest på jobbet när jag väl är där, vi sitter en bit ifrån varandra, men ändå bryr de sig så pass mycket att de skickar en bamsekram - och det värmer :)

4 kommentarer:

  1. Nu är jag här igen, men jag blir så glad för att du faktiskt mår lite bättre än igår.
    Hejar hellre på dig än på handbollen, kom igen nu folket!
    Ok, kul med handboll men du är 100 gånger viktigare! Heja Emma!

    Bamsekram!

    SvaraRadera
  2. Du går åt rätt håll, oavsett allt annat. Det är min spontana kommentar till det du skrivit idag. Så det får väl bli dagens inlägg. Ha en mysig fredagskväll och må rätt lag vinna i handbollen så du inte firar förgäves. :)

    SvaraRadera
  3. Oh, vad jag skulle vilja göra dig sällskap och äta chokladpudding!

    Styrkekramar!

    SvaraRadera
  4. Isa: Haha, ja men det är bra, det hjälpte ju inte att heja på handbollen - förhoppningsvis går det bättre med att heja på mig :) Kram

    Monica: Det låter bra, då hoppas jag det känns ännu bättre i morgon! Rätt lag vann ju tyvärr inte, men det trodde jag å andra sidan inte att de skulle göra heller... Kram

    Inger: Du är välkommen, det finns fortfarande kvar både pudding och frukt :) Kram

    SvaraRadera