lördag 19 mars 2011

Världsbästa födelsedagen!

Åhhh vilken bra dag jag har haft i dag! Kanske en av världshistoriens bästa födelsedagar! Dessvärre är jag helt slut efter ett mysigt kalas, så jag tänker återkomma i morgon och berätta om min fina dag först då. Ni får ha lite tålamod helt enkelt, för nu ska vi - brorsan, svägerskan och jag - slappa i soffan, äta thaimat och kolla på tv. Hörs!

Bäst just nu: Denna dag. Full med glädje, kraft och värme :)

3 kommentarer:

  1. Emma! Sen kväll och just hemkomna. Tanken på att vi fått fira tillsammans med dig värmer alldeles enormt. Helt underbart att krafterna räckte och du fixade det alldeles lysande.
    Sov nu extra gott och vakna med nya krafter!

    Oändliga styrkekramar!
    mamma

    SvaraRadera
  2. Härligt att höra att du haft en fin födelsedag och blivit ordentligt uppvaktad. Här kommer ett något sent grattis:

    Hipp, hipp, hurra,, hurra, hurra och ett stort grattis!

    Det där med vårskor i Växjö blev... inte. Växjö visade sig vara täckt av någon decimeter nyfallen vit kramsnö. Gatorna var förvandlade till bruna sjöar och trottoarerna var knöliga och hala. Men det var nog lite vår ändå. Min näsa har i alla fall vädrat pollen, som det verkar.

    Hann läsa ett par böcker bara för nöjes skull tack vare att Växjö ligger flera timmars resa från Uppsala. Mycket nöjd med det. Idag trött och vilande med fler böcker. Så idag är det jag som ligger på soffan under en filt och läser. Skööönt!

    Kram, kram!

    SvaraRadera
  3. Inger: Tack för att ni kom! Det var en sååå lyckad dag :) Tack och kram!

    Monica: Sena grattis är också grattis - tack så mycket :)
    Aj då, nej det låter inte som vårskor skulle varit en bra idé. Men Stockholm klarar vårskor alldeles utmärkt, jag har haft det i dag så jag vet!
    Det låter bra, jag ska snart ta tag i en födelsedagsbok! Du har mitt fulla stöd i soffan :)
    Kram!

    SvaraRadera