tisdag 15 mars 2011

Kraft i vårkänslorna

Det går framåt, sakta men hyfsat säkert. Jag har lite mer kraft i dag och känner nästan bara smärtan när jag ligger ner eller lutar skallen mot något. I morgon är det kanske ytterligare lite bättre, jag hoppas på det! I vilket fall som helst mår jag ganska bra eftersom jag har sällskap av mamma. För det är ju som Nalle Puhs kompis Nasse säger:

Dagens visdomsord!


I dag tog mamma och jag en liten promenad på eftermiddagen. Jag känner mig fortfarande lite skakig i benen när jag är ute och går och det sticker i fötterna, men åhhh vad skönt det var! Gruset var bortsopat från trottoarerna, solen sken och trots att det bara var någon plusgrad kändes det ganska varmt. När jag gick där fick jag lite kraft och fick för mig att det finns hopp om livet, på alla sätt! Snart blir det ordentlig vår! Snart (eller tja, om ganska många veckor, men ändå) är det slut på cellgiftsbehandlingar och smärta! Som sagt, det finns hopp om livet. Tänk första muggen kaffe utomhus i solen, första ordentliga blomsterplanteringen i balkonglådan, första utomhusglassen... det lockar i alla fall mig :) 

Kvällen är och blir lugn, lite tv och bokläsning kanske. Jag håller tummarna för att morgondagen kan innehålla så pass många krafter att det kan bli en tur på stan, fatta vilken tur jag har då - både Ica Maxi och "springa" på stan under en och samma vecka!!

Bäst just nu: Än så länge lever man i ovisshet. Kan HV71 vinna ödesmatchen mot AIK i kväll? Kan man få bli lite lycklig över en blågul utjämning om ett par timmar?

7 kommentarer:

  1. Ja, tänk så finurligt kloka Nalle Puh och hans vänner är, där har vi ofta något att lära av de små filurerna. Skönt att du är aningen bättre idag, hurra!
    Håller faktiskt också på HV, tycker ju att de borde fixat det redan, de är ju ändå bäst!
    Sov gott när natten kommer!
    Bästa kramen vännen!

    SvaraRadera
  2. Hej Emma. Ännu är det vinter, snart är det vår, då får vi doppa våra tår. De du, något stt se fram emot.Vi hörs/ses.

    SvaraRadera
  3. Hej Emma!I söndags åkte jag Norr Mäarstrand och tänk helt plötsligt var de där - snödroppar och krokus! Helt underbart! Underbart att du orkade ut i solen i dag. Önskar dig en skön och god natt. Kram Birgitta

    SvaraRadera
  4. Isa: Eller hur, tänk att små mjukisdjur kan komma med så mycket klokskap :D
    Helt sant! Sov gott du med och kram!

    Bert-Inge: Åhh, ja det ser jag verkligen fram emot, massor! Kram

    Birgitta: Men åhh vad mysigt, det måste ha varit en fin syn! Ja det var skönt, man behöver lite luft ibland. Detsamma och kram!

    SvaraRadera
  5. Hej vännen! Vad härligt att du kunnat komma ut lite! Jag är hemma å är ledig nu så jag å håkan pallrar oss ut på promenader vi med, fast håkan tycker jag är något långsam. Men superhärligt att det börjar bli vååår! Lagom till din födelsedag me! Ses snart, hoppas du känner dig ok till helgen. Tänker på dig! Kram!

    SvaraRadera
  6. Eeeh, mitt namn försvann visst, men det var Karin som du kanske fattade i förra inlägget! Kram igen

    SvaraRadera
  7. Karin: Haha, söt-Håkan! Skönt att vara ledig lite innan det är dags kan jag tänka mig, hoppas den lille kommer snart! Fast helst inte innan helgen då... ;) Ja det är ju ett perfekt läge att bli mamma nu, ingen jobbig is att halka på med barnvagnen och så! Och ja, en födelsedag med vårfeeling tackar man ju inte nej till, hoppas det håller i sig! Stor kram!

    SvaraRadera