onsdag 23 mars 2011

En vissen onsdag

Fortsätter småtjura lite. Ibland har jag verkligen inget tålamod! Tycker det kan räcka med att vara cancersjuk, mer sjuk än så vill jag helst inte vara. Men något knas är det med mig, är väldigt hängig. Ingen feber men ont i kroppen, trött, huvudvärk, fryser och är varm om vartannat. Det är verkligen helt värdelöst. Kanske låter det konstigt att gnälla över att man känner sig lite vissen när jag annars försöker vänja mig vid, stå ut med att ha brutalont - men det här ska ju vara min bra vecka! Det är nu jag ska ha ork och vilja göra saker! Men nej då, istället befinner jag mig mest sittandes eller liggandes i soffan, med absolut noll lust till någonting. Det enda vettiga jag gjort i dag är att ta tag i disken, som till viss del sträckte sig två dagar bakåt. Usch, jag hatar att vara risig :(

Ska ta en mugg te snart, roligare än så här blir jag inte i dag tyvärr. Hoppas ni har en mycket roligare onsdag där ute!

Bäst just nu: Jag vet att jag gnäller väldigt mycket nu, men på riktigt är det upplyftande med allt peppande och stöd jag får här på bloggen och på andra ställen! Det lyfter, så tack alla ni som stöttar :)

13 kommentarer:

  1. Lilla gumman vad du har det jobbigt. Snart är dina behandlingar över och då blir du piggare!!
    Ge inte upp!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hej! Klart att du måste få klaga, pusta, tjura, gråta mm, vi förstår alla att det är besvärligt för dig. Men Emma vi står alla runt dig i en ring och föröker att bära dig igenom dessa dagar. I morgon är en ny dag som vi ingenting vet om MEN kanske kommer det att bli en bättre dag, då krafterna återkommer så sakteliga. Vi sjunger alla en glad melodi och kramar dig av hjärtats lust.

    SvaraRadera
  3. Klaga på du, det gör du rätt i! Livet är ju så vissa dagar och perioder, inget att skämmas för eller försöka släta över. Och vi (nu talar jag lite kaxigt för alla dina läsare) tål det.

    Min dag har passerat väl. Det största problemet var ett akut utbrott i mitt ena öga. Jag får sådana var och varannan dag. Just idag råkade jag befinna mig endast ett torg ifrån ett Apotek, så jag stapplade in där med ett översvämmande och kliande öga och köpte ögondroppar som ska mota bort allergin. Nu återstår att se om de hjälper (jag är lite tvivlande, det ska sägas).

    Det största nöjet idag var besöket på Myrornas bokavdelning. Pocketböcker för 5 kronor styck - det är en vardagslyx som heter duga det! I alla fall i min värld. Ja, du hör, nu är det böcker var och varannan dag. Det är så härligt att läsa bara för att läsa. Njuter stort av det och gläds åt min fina rosa kasse med pocketböcker. Ja, de hade alltså inga lila påsar på Myrorna, så det fick bli en rosa. :)

    Hej hopp!

    SvaraRadera
  4. Britt-Marie: Jag ska försöka kämpa på, det är ju ändå det enda rätta att göra. Kram!

    Britta: En glad melodi kan ju aldrig vara fel :) Vi hoppas att morrgondagen är bättre helt enkelt, kram!

    Monica: Jag tror också du pratar för alla läsare, jag har så bra läsare nämligen :)
    Bra att du var så nära ett apotek när ögat passade på att krångla! Hoppas det blir bättre.
    Åh, det låter härligt, förstår att du har läsfest nu :) Och rosa är också fint, precis som lila! Hej hopp och kram!

    SvaraRadera
  5. Älskade gumman, jag vill att det vänder NU! Vill inte att du ska behöva ha det så svårt. Tänk om ändå jag kunde bestämma...
    Vi är med dig varenda minut, du är alltid i våra tankar. Hoppas, hoppas att du är piggare i morgon. Det har jag förvisso önskat många gånger nu, men nu bestämmer jag det, bara så du vet.
    Längtar efter att du kan komma hem snart, då ska vi sköta om dig ordentligt!

    STYRKEKRAMAR!
    mamma

    SvaraRadera
  6. Som flera har sagt här: Man får gnälla och klaga när det är himla jobbigt. Annars exploderar man ju till slut. Och ingen hade trott dig om du inte hade gjort det ;-)

    Har läst ut Paganinikontraktet av Lars Kepler nu. Den var rätt spännande, men jag gillade faktiskt Hypnotisören bättre. Får se vad jag tar nu. En Anne Holt-deckare eller nåt annat.

    Jag läser 40 minuter per dag på pendeln. Så ibland önskar jag nästan att jag skulle ha längre resväg ;-D Skönt att kunna läsa ostört. Har sällan ro att sitta och läsa hemma, även om jag skulle ha tid.
    Har en vecka kvar att jobba på Södertörn nu. Känns skönt att det snart är över... Jag kommer att sakna några av människorna där och - det trodde jag aldrig att jag skulle säga - pendeltågsresorna!
    Kram!
    L-L

    SvaraRadera
  7. Gnäll på. Skrik och sparka. Det får man göra. Tyvärr är det ju så att vare sig vi tar det med tålamod eller skriker och gnäller så måste vi igenom det. Men ibland känns det bra att få slå och sparka. Tycker du gnäller väldigt lite. Önskar dig en god natt. Sov sött. Kram, Birgitta

    SvaraRadera
  8. Så är denna jobbiga dag över. Du gör så rätt som skriver hur du verkligen känner det. Det lättar. Men vi är många som vill överföra kämpaglöd i kubik till dig. Önskar dig en GOD NATT. Och så hoppas vi på en bättre dag imorgon.
    Hälsokramar i mängd.

    SvaraRadera
  9. Är med dig i tanken och hjärtat och alla organ som bara går. Vill att du ska må bra!! Hoppas du får sova gott i natt! MASSOR AV KRAMAR

    ps. har skickat en låt till din mail ds.

    SvaraRadera
  10. Inger: Ja det är synd att du inte får bestämma! Men jag tycker absolut att vi går på din linje för morgondagen - då ska jag må bra igen :) Kram!

    Lise-Lotte: Sant, ibland känns det som att jag ska explodera, och det vore ju dumt - bättre då att tjura till ibland istället!
    Åh, jag älskade Hypnotisören, är väldigt nyfiken på Paganinikontraktet, ska köpa den vid tillfälle.
    Förstår helt vad du menar, jag har aldrig haft något emot att pendla eller resa långt så länge jag har något bra i läsväg med mig! Tiden går ju jättefort då :) Ser fram emot att du och jag får jobba ihop med inläsning framöver :)
    Kram!

    Birgitta: Hm, jag kanske borde skaffa mig något att avreagera mig på?! Det skulle vara skönt att få slå på någonting ibland. Sova sött ska jag helt klart satsa på :) Kram!

    Ylva: Ja ni är bra på det, det är så härligt med folk som peppar! Det hoppas vi verkligen på, det låter bra!
    Kram!

    Lina: Tack snälla :) Det ska nog gå bra, ska krypa ner i sängen inom de närmaste minuterna!
    Spännande, ska kolla mailen!
    Kram!

    SvaraRadera
  11. Då bestämmer vi det, Emma!
    Torsdagen = en bra dag för Dig...
    MAXI-Kramar
    från
    Ulla & Stig
    i Vittsjö

    SvaraRadera
  12. Du får gärna låna Paganinikontraktet av mig! Säg till så levererar jag!
    L-L

    SvaraRadera
  13. Ulla & Stig: Ja det hade ju varit väldigt bra om det blev så! Men än så länge är det inte helt bra... fast dagen är ju inte slut än :) Kram!

    Lise-Lotte: Ah, du är ju för gullig! Jag har en del böcker nu som ligger och väntar på mig, men jag hojtar till när det passar :) Kram!

    SvaraRadera