söndag 13 mars 2011

Spännande dag i bilder

När man tar cellgifter och således inte är så pigg ställer man inte så höga krav. Min högsta önskan i dag har varit att kunna promenera till Ica Maxi och handla lite mat, och med tanke på hur spännande det är (not) förstår ni kanske läget. Nu har promenerande inte varit att tänka på denna dag, kroppen gör ont och är tung och jag går mest mellan soffan och matbordet, soffan och badrummet, soffan och... ja, ni vet. Här kommer min mycket spännande dag i bilder:

Jag har tittat ut genom köksfönstret...

... jag har längtat efter våren och tittat på solgula påskliljor...

... jag har badat fotbad...

... jag har tittat ut genom sovrumsfönstret...

... jag har tillsammans med mamma tittat på en Southern gospel-dvd...

... jag har ätit en god fruktsallad som mamma gjorde i ordning på den lilla frukt som fanns hemma (det är ju det jag säger, vi måste till Ica Maxi snart!)...

... jag har legat i soffan och sett smått ynklig ut...

...samt suttit vid datorn och bloggat. Om ni har haft en roligare dag får ni gärna meddela mig detta, så jag vet vad som händer ute i den stora världen!


Förstå mig rätt nu, jag klagar inte. Gnäller möjligtvis lite över att jag har ont, jag har inget tålamod längre utan vill bara må bra. Men mamma är här och roar mig, så egentligen har jag det ganska bra av den enkla anledningen att jag har sällskap! Ibland är det precis det man behöver.

Bäst just nu: För varje dag som går är det ju i alla fall meningen att jag ska må bättre. Kanske kan jag komma utanför dörren i morgon?!

5 kommentarer:

  1. Hej du vännen!
    En liten helglägesrapport som du efterlyste.Här har det varit lugnt och stilla, inte så mycket aktion precis. Mao en ganska händelselös helg. Enda skillnaden är att jag kan och orkar gå ut, men inte vill, du vill men inte orkar. Tänk om jag ändå kunde överföra lite kraft till dig.
    Gå till Ica Maxi, det är ju inte så stora önskningar precis. Det ger mig lite att tänka på... Dina bilder ser i alla fall mysiga ut.
    Hoppas att veckan som kommer blir lite mera kraftfull.
    Värsta kramen!

    SvaraRadera
  2. Perspektiven förändras verkligen med förmågan eller bristen på förmåga. Tur förmågan varierar. Och tur du har sådan lång (säger man så?) utsikt från dina fönster. Det ger ju i alla fall en vy av världen. Min del av världen började idag någonstans högt upp på skalan över "allt är gott och bra". Sedan förändrades läget på den där skalan på grund av en sak som hände. Äsch! Har jobb att göra och imorgon ett jobb att åka till. Det är ändå bra saker. Nu skymmer det och jag har tänt några ljus, druckit en kopp te och svept in mig i en sjal. Mys pys! Kanske du gör mig sällskap i myset? Imorgon är det måndag, det är som en ny chans, tänker jag ibland. Kanske morgondagen gömmer något av en ny chans. Vi får väl se! Kram!

    SvaraRadera
  3. Isa: Skönt att höra att det är fler än jag som är i lugnt läge :)
    Nej jag vet, det är en ganska löjlig önskan på ett sätt, det är bara det att jag vill orka! Men som sagt, vi hoppas den kommande veckan blir bättre!
    Kram!

    Monica: Haha, helt sant, jag ser lite av vad som händer i min närhet :) Ljus, te och sjal låter bra, den kombinationen kan fixa till det mesta tycker jag! Jag gör dig absolut sällskap, här är det också tända ljus, nyss var det även en filt över kroppen :) Vi håller tummarna för nya chanser tycker jag, kram!

    SvaraRadera
  4. Här i Hva har det varit lugnt idag, iallafall för mig. Har lekt med mitt näst yngsta barnbarn då den övriga familjen var sjuk. Var i Närke hela förra veckan. Där hände det mer bland släkt och vänner. Imorgon blir det lite arbete och sedan rullar det på.
    Såg på en av dina bloggdagar kalasmonster. Dom hejar jag också på. Önskar innerligt att de intar en vänligare attityd mot dig och gärna försvinner helt till din födelsedag. Tror du blir uppvaktad på annat sätt.
    Bamsekram till Emma, the fighting spirit.

    SvaraRadera
  5. Ylva: Åh vad trevligt, barnlek är sällan fel :) Låter som en bra blandning, lite lugnt och lite jobb liksom!
    Ja visst gillar vi kalasmonstren?! För min del får de gärna börja kalasa, och alltså uppföra sig snällt och trevligt, redan nu... :)
    Kram!

    SvaraRadera