torsdag 24 februari 2011

Bra och dåliga saker

Mitt huvud går från klarhet till klarhet! Har inte tagit så många tabletter i dag, har inte bestämt mig för om jag kommer fortsätta chansa utan piller till natten, får se. Kanske sätter jag ett snyggt plåster på skallen i stället. För titta vilket fint paket jag var och hämtade ut på posten i dag, inredningstidning och coola plåster från lillebror och svägerska! Även de har alltså fattat grejen med schysta plåster. En snygg inredningstidning och läckra små bandage - vad mer kan man begära?!?

Inredning och plåster på posten, det är fina grejer det! 

Kolla in de här plåstren! Zebrarandiga, leopardfläckiga, Formel 1-målflaggemönstrade och med flames, samt de lite mindre med läppar och hjärtan. Riktiga rock´n´roll-plåster alltså! Passar mig stenhårt helt enkelt.


Ok, jag önskar man kunde begära ett fungerande kylskåp också. Har ju haft en reparatör här i dag, till ingen nytta.
- Ledsen, kompressorn är sönder, du får köpa ett nytt kylskåp väldigt snart. Helst redan i helgen, sa han och log. Inte elakt, han var bara en väldigt leende man. Men det kändes lite hårt. Är man sjukskriven och inte får in några större summor pengar den 25:e varje månad kommer en kostnad för ett nytt kylskåp inte helt rätt. Har suttit vid datorn i eftermiddag och kollat kylskåp på bland annat El-gigantens hemsida, mamma och pappa har varit på plats och tittat åt mig live. Jag behöver moraliskt stöd när det gäller så stora inköp som kylskåp! Har inte bestämt mig för något än utan ska ta ett allvarligt snack med min nuvarande kylförvaring och se om vi kan komma överens om i alla fall en veckas överlevnad till.

"Nej, jag vill inte riktigt vara med längre..."


En tråkig sak, mitt i allt det roliga alltså. Dagen har dock fortsatt roligt, i dag ringde en sköterska från KS och frågade om jag vill komma på make upkurs redan i morgon! Kan en fredag bli bättre än att man blir snygg säger jag?! Det ska bli roligt, det sägs att dessa kurser är oerhört populära för oss cellgiftspatienter. De är tydligen så populära att helt vanliga friska människor försöker snika åt sig en plats på dem. Det är fult gjort, väldigt fult - och helt meningslöst att försöka om nu någon fick en dålig tanke i huvudet. Personalen kollar noga så kursdeltagarna verkligen är patienter, därför kommer inga obehöriga längre in på dessa lektioner, eller får med sig tjusiga goodie-bags till sina friska ansikten. Och det är rätt tycker jag.

Blir nog en tablett till natten vid närmare eftertanke, vore snopet att ha jordens värsta värk när man ska få till ögonskuggan och läppglansen... :)

Bäst just nu: I sanning Marcus Hellner! I dag började skid-VM i Holmenkollen och Hellner knep den ädlaste valören framför Norges Petter Northug i sprintfinalen. Och som det inte var nog med den glädjen tog Emil Jönsson bronset. I VM 2009 tog Sverige totalt tre medaljer (två silver, ett brons), redan första dagen har vi alltså nästan tagit hela den skörden! Det kommer bli ett kul VM att följa i soffan. Om man nu inte blir lite löpskåt, för att prata norska. Löpskåt betyder tydligen åksugen... 

10 kommentarer:

  1. Lise-Lotte Lindgren24 februari 2011 kl. 20:16

    Mäh! Guuuu vilka coooooola plåster! Vilken tur att du får från flera håll!
    Brorsans plåster var ju coolare än mina, och med en svincool förvaringsbox också. Du får stoppa ner Bamse, Skalman och Lille Skutt i den istället, så de får frottera sig med lite coolare plåsterfolk ;-)

    SvaraRadera
  2. Lise-Lotte: Visst var de coola?!? Ja det är jättebra, nu kan jag slå mig eller sticka mig på saker ganska många gånger och ändå gå omkring och se snygg ut med alla mina snyggplåster! Alla plåster är fina på olika sätt (om man bortser fån de tråkiga sjukhusplåstren då), så Bamse kommer samsas med flames, Lille Skutt med zebrarandigt osv... :D

    SvaraRadera
  3. men nej, dumma kylskåp alltså. aaah så typiskt... blir lite arg på ditt kylskåp nu. Säg till om jag kan hjälpa till med ngt (trots att jag är många mil ifrån). Massa kramar!

    SvaraRadera
  4. Det är så underbart att veta att du har haft det bättre på smärtfronten idag. Det känns som det är lite lättare att andas även för oss, luften har liksom blivit lite klarare. Trevligt paket du fick idag, roligt med överraskningar!
    Otur med kyl/frysskåpet, skulle vilja säga, typiskt! Kan det inte komma ett kylskåp på posten i morgon, det vore onekligen en överraskning.
    Vi letar och ligger i för att hitta något bra och prisvärt. Kanske någon har ett tips var man köper bäst och billigast??
    Hoppas att du får det bra på make upkursen i morgon, det låter trevligt.
    Samla på dig så mycket trevligheter du kan!

    All världens styrkekramar!
    Mamma

    SvaraRadera
  5. Lina: Visst blir man lite argt på det?!? Tyvärr hjälper det ju inte, så det är bara att leta fram ett fint, fungerande nytt! Det ska jag göra, tack och kram!

    Inger: Vad bra, blir glad för att också er luft är lättare att andas :) Ja det var riktigt fint och roligt, paket är kul!
    Haha, ja visst är det typiskt! Tror inte det är så mycket att hoppas på att det kommer ett kylskåp, ni får nog hjälpa mig att leta vidare... Ja om någon vet - tipsa på!!
    Det blir kul, det kommer en rapport om exakt hur kul det var :) Kram!

    SvaraRadera
  6. Hej Emma. Så skönt att det blivit lite lugnare i din kropp. Lite otur med kylskåpet men har ni inte det kallt i Stockholm, tips, lägg kylvarorna i en plastpåse och häng ut dem i fönstret.Nu ska jag fixa fika till Malin Tyra o Tilde i morgon bär det av till Stockholm. Kram

    SvaraRadera
  7. Britta: Ja det är en enorm befrielse! Haha, jo jag skulle lätt kunna lägga ut allt på balkongen och så håller det sig kallt och fräscht där! Det är väl bara det att det känns lite dumt, bättre kanske att satsa på ett fungerande kylskåp... Kram!

    SvaraRadera
  8. Lise-Lotte Lindgren25 februari 2011 kl. 12:10

    Hjälper det inte om du sätter ett snyggplåster på kylskåpet? Har du provat?
    Hoppas att du har det kul på sminkkursen och att ni får en fullsmockad goodie-bag!

    SvaraRadera
  9. Hoppas att det gått bra med kylskåpsjakten idag, har tyvärr inga tips att ge dig. Kolla på nätet. Snyggt kylskåp du har, men vad hjälper det om det inte fungerar. Hoppas att du hade det bra på kursen idag, det blir spännande att höra.
    Världsbäst fredag önskar jag dig, tjejen!

    SvaraRadera
  10. Lise-Lotte: Haha, jag tror inte det gör det tyvärr! Men jag har ju inte testat än förstås...

    Isa: Det har det, efter mycket letande... Nej det är ju helt meningslöst med kylskåp som inte gör sitt jobb, hur snygga de än är behöver man dem inte... Detsamma!

    SvaraRadera