torsdag 24 februari 2011

10 000 - wow!

Jag säger bara wow. När jag loggade in på min blogg nyss såg jag att jag har haft över 10 000 sidvisningar (10 001 för att vara exakt just nu strax innan klockan 10.00) sedan jag började skriva 25 december förra året! Det är smått magiska siffror, tack snälla ni där ute som följer min blogg, följer min resa, följer mitt liv! Det är dels för er jag skriver, dels för mitt eget terapiarbete och det är jätteroligt att ni finns där ute och stöttar och hejar på :) Det är verkligen uppmuntrande att ni hänger med, trots att det ganska mycket handlar om sjukdom och smärta och inte, som hos en del andra bloggare, om glamourfester och nya spännande outfits - om vi bortser från min fantastiska nyårsblåsa då, ni som minns den... ;)

Det är inte utan att jag blir lite nyfiken på vilka ni är! Det är roligt att hitta kommentarer med peppning eller "bara" en hälsning eller en liten reflektion. Vissa av er kommenterar ofta, vissa kommenterar ibland men jag tror det finns många som inte kommenterat någongång. Och det är SJÄLVKLART inget tvång, ni gör precis som ni vill, ni är självfallet välkomna att läsa denna blogg även om ni inte vill kommentera! Jag blir bara lite nyfiken som sagt. Det är lika roligt med väntade som oväntade personer som hör av sig, kända som okända. Så ni som brukar läsa men inte kommenterar - om ni vill får ni gärna skriva vilka ni är så jag får en liten bild av er :) Tack igen alla!

15 kommentarer:

  1. Nu är det bara jag som är inne. Behövde lite paus i läsandet. Vet du vad jag drömde i natt. Jo, att jag läste. Läste fel artiklar. De fick fel nummer och namn. Ja, allt gick mer eller mindre snett. Kan ju inte påstå att jag tar jobbet med mig. Jag har ju inte någon studio hemma så det är så stor ide att göra det. Hoppas att du får en dag utan huvudvärk. Visserligen kan det någon gång vara skönt att man vet att man har ett huvud men blir det för mycket kan man ju bli ego.
    Birgitta

    SvaraRadera
  2. Birgitta: Du är inte så bara :) Haha, vilken skräck! Så kul är det ju inte att läsa så man gärna läser fel artiklar eftersom man vet att man måste läsa de rätta också... Det har varit en ganska bra dag ur huvudsynpunkt, jag vet att jag har det utan att det onda påminner och jag har nog inte blivit så mycket ego heller :D

    SvaraRadera
  3. Hej vännen! jag läser din blogg varje dag och det tänker jag fortsätta med.
    Du ger mig ofta något att reflektera över och du roar mig också. Dock inte när du har så ont i knopp och kropp, då gör det ont i mig också.
    Jag är ju inte ny att kommentera så det är väl inte så spännande för dig. Jag tänker i alla fall fortsätta att höra av mig, du ger mig så mycket genom det du skriver och då vill jag försöka, att i någon mån, ge något tillbaka.
    Jag fortsätter att önska att du blir av med värken och att du får sova gott om nätterna.

    Stora kramen tjejen!

    SvaraRadera
  4. Hej Emma! Fick tips om din blogg och har följt dej de sista veckorna. Tack för att du skriver så härligt och ärligt! Beundrar dej såååå för ditt sätt att ta det du möter och ditt sätt beskriva dagarna och nätterna. Herren är med dej du tappre stridsman-kvinna. Många kramar från Gudrun i Huskvarna

    SvaraRadera
  5. Isa: Kul, det får du gärna fortsätta göra! Jo det är spännande att höra även från de som hör av sig ofta, det är ju roligt att veta varför ni följer bloggen, vad ni tycker om den och så, jag får absolut något tillbaka av alla fina läsare :) Kram!

    Gudrun: Vad roligt, välkommen! Tack så mycket för berömmet, det är ju jätteroligt att jag lockar läsare jag inte känner också :) Många kramar tillbaka!

    SvaraRadera
  6. Emma jag beundrar verkligen din tapperhet. Vad du kämpar men du kommer att bli frisk igen. Vi ber för dig att du ska få känna dig omsluten på alla sidor.
    Du skriver såå härligt och med sådan humor och glädje trots din svåra situation. Det mäkrs verkligen att du är journalist.
    Har försökt kommentera flera gånger men det har inte funkat. Hoppas att det går iväg nu.
    Kramar
    Britt-Marie

    SvaraRadera
  7. Britt-Marie: Ja nu gick meddelandet iväg, tack så jättemycket för berömmet! Kul att du följer bloggen, du är hjärtligt välkommen :) Kram!

    SvaraRadera
  8. Jag hittade hit genom vår gemensamma kompis L med lilla E. Har inte kommenterat förut, bara läst. Du skriver så fint trots det jobbiga du går igenom, jag beundrar dig verkligen. Min mamma har gått igenom det du gör nu två gånger de senaste 4 åren. Hon klarade sig galant och det kommer du också att göra! Kram

    SvaraRadera
  9. Malin: Aha, L är bra hon, och lilla E också :) Tack, vad kul, jag bockar och bugar för berömmet! Usch vad jobbigt, hon måste vara stark din mamma, två gånger på fyra år låter tufft! Men det låter bra om vi båda klarar det galant :) Kram!

    SvaraRadera
  10. Hej du okände vän! Jag är en av dem som följer dig och din blogg och som tycker att du är beundransvärd till tusen.
    Hejar på dig varje dag!
    Kram!

    SvaraRadera
  11. Anonym: Tack, då hejar jag på dig också :) Kram!

    SvaraRadera
  12. Hej Jag känner inte dig men läser din blogg tycker du är mycket beudransvärd... har gått igenom liknande med cellgiftsbehandling känner igen tröheten och även vakenheten på natten...
    Vad kul att du får sminkkursen den har jag också gått Den gav mig jätte mycket...gläds med dig...Lena

    SvaraRadera
  13. Lena: Vad roligt att du läser! MIndre roligt att du också gått igenom det här, även om det är skönt att veta att man inte är ensam om sina jobbiga biverkningar önskar man ju ingen denna kamp!
    Härligt, då ser jag ännu mer fram emot den, ska iväg om några timmar :) Kram!

    SvaraRadera
  14. Hej hopp! Fick tips om din blogg och tycker den är väldigt intressant. Min mamma och bror drabbades av svår sjukdom tidigare och jag tror att jag läser dels för jag tycker du skriver underhållande & intressant, men sen antagligen för att bearbeta något som jag behöver. Tack för jag få läsa och följa dig!
    Härligt och se din positiva inställning och kämparglöd, härligt! Du verkar vara en riktigt cool tjej som vet vad du vill, det gillar jag!
    Önskar dig en bra dag! Kram från Ann i Stockholm!

    SvaraRadera
  15. Ann: Åh, det är jag som ska tacka! Vad roligt, du är jättevälkommen att läsa, hoppas verkligen du kan bearbeta lite av det jag skriver! Nu blir jag alldeles rörd av det du skriver, tack snälla! Ha en fantastisk dag, kram :)

    SvaraRadera