fredag 7 september 2012

Dagens gladsak, 7 september

Det är en ganska tuff dag i dag, inte helt lätt att hitta glada saker. I dag för ett år sedan omkom hockeymålvakten Stefan Liv och det känns ju fortfarande i hjärtat. Livet kan vara så himla skört! Snart börjar hockeyelitserien för säsongen 2012/13 och även om han inte lirade i HV71 på slutet kommer han alltid vara förknippad med klubben han hade i sitt hjärta. Själv tänder jag ett ljus för honom hela helgen. Alltid saknad, aldrig glömd.

Den här gången får ni verkligen dagens gladsak i elfte timmen. Kom precis hem och är egentligen jättetrött efter en heldag med kickoff. Jag har kanske världens bästa kolleger och det är så himla trevligt att umgås lite utanför jobbet också! Vi har bland annat...

... spelat boule i en stor inomhuslokal på söder (ja, det krävdes egentligen blixt där inne för att få skarpa bilder, och jag är ingen vän av blixt... men ni ser förhoppningsvis ändå att det är en låda med bouleklot, redo att börja användas). Vi var indelade i lag med två personer i varje, kollegan och säljaren A och jag bildades ett mycket lyckat team! Tre matcher... och tre förluster. Inte så väldigt lyckat alltså, men vi hade väldigt roligt! Och även om det alltid är lite roligare att vinna går det som bekant att ha roligt även när man misslyckas totalt. Jag har knappt hållit på med boule förut, och med tanke på det fick jag in några riktigt bra stötar (eller vad man nu säger). Det handlade nog inte så mycket om naturlig begåvning, för ibland gick det alldeles helt galet. Men som sagt, kul var det! Hela dagen var rolig, och solig, och det där med att umgås med sköna människor är ju så viktigt, det ger så mycket. Så det kan ju inte bli annat än...: Dagens gladsak :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar