lördag 9 april 2011

Solen och stolen

Världens kortaste rapport. Jag blev plötsligt toktrött och tänker gå och lägga mig så fort som möjligt. Det blev inte många timmars sömn i natt, tabletterna vill inte riktigt hjälpa. Men nu känns det som att jag kan somna stående...

En ganska lugn dag, suttit ute i solen en del och bara njutit. Första stunden på balkongen, med näsan vänd mot den där varma gula saken uppe på himlen - det är lycka det! I kväll är jag lite mindre lycklig för nu har jag ganska ont i kroppen igen och eftersom hela jag skriker efter värktabletter får det vara nog för i dag. Hörs i morgon!

Bäst just nu: Fyndat snyggaste och skönaste balkongstolen på Ikea i dag! Jag kommer bo ute på min balkong hela våren och sommaren, liggandes i stolen och bara må fint. Berättar det redan här och nu, så ni vet var ni hittar mig...

3 kommentarer:

  1. Hoppas du vaknar tokpigg idag! Den där balkongstolen lät härlig! Egentligen är det allt man behöver: en balkongstol, en balkong, en sol. I alla fall är det ibland allt man behöver. Andra gånger kan behoven se lite annorlunda ut, men en balkongstol är aldrig fel, den kan man alltid återvända till. Det låter så skönt! Önskar dig en fin söndag och hoppas solen lyser över dig denna dag! Kram!

    SvaraRadera
  2. Vill tro att gårdagens totala trötthet bara var tillfällig. Idag en ny dag med ny energi och förhoppningsvis mindre värk.
    Solen lyser från en klarblå himmel och vi har värsta solen i vårt uterum. Så skönt. Det känns att man börjar tina upp ordentligt.

    Have a safe trip today!

    Lots of hugs, Ylva o Lasse

    SvaraRadera
  3. Monica: Jag gjorde faktiskt det! eller kanske inte tokpigg eftersom jag är ganska morgontrött, men väldigt pigg för att vara jag :) Håller med, ibland är det liksom höjden av lycka! Jag kommer återvända till min stol väldogt många gånger :) Kram!

    Ylva & Lasse: Ja i dag har det varit bättre med energin och med värken, så en bra dag kan man säga!
    Verkligen, den där solen är inte så dum :)
    Kram!

    SvaraRadera