onsdag 7 december 2011

Lucka 7

Det känns ju onekligen lite kallt nu för tiden. Man kan förstås alltid ta på sig en extra tröja eller något i den stilen, men det jag verkligen gillar att värma mig med när jag känner mig så där ordentligt vinterfrusen, är riktigt varmt te. Ha en stor mugg som är så het att den knappt går att hålla i. I år har jag hittat två riktiga favoritsorter som gör att jag vill dricka te flera gånger per dag: First Frost - med mandel, nypon, pistagemandel, pomeransskal, apelsinblom och rosépeppar - är den ena, och så den senaste som jag fick av Karin i helgen: Pepparkaka, en av många juliga säsongsteer från johan & nyström. Så med andra ord gör inte kylan mig så mycket, jag är redo! Redo, och ganska varm!

3 kommentarer:

  1. http://flickanokakorna.se/ - snubblade över denna blogg å tänkte på dig! Spana in muffinen (haha, säger man så i bestämd form? Lät gulligt iaf) med pingvinen å igloon! Kram!

    SvaraRadera
  2. Asså Emma, spännande att kolla din advenstkalender när jag kommer hem och se vad du nu har att komma med. Alltid något trevligt och en bra tanke.
    Jag värmer mig just nu med en god kopp kaffe, men dina the sorter låter ju onekligen gott... och värmande.
    Fortsatt bra onsdag till dig!
    Kramen!

    SvaraRadera
  3. Karin: Men åhhh vad fantastiska! Vill ha!!!
    Kram!

    Isa: Det beror på att december är en så trevlig månad och att man kan fota så mycket fina saker :) Jag gillar ju kaffe också men te smäller allt lite högre för min del!
    Kram!

    SvaraRadera