måndag 12 december 2011

Lucka 12

Det känns som att julen är sötsakernas högtid - det ska ätas pepparkakor, knäck, lussekatter, marsipangrisar och så vidare och så vidare. Och det är ju jättegott, men det kan ju inte skada att mellan varven också sätta i sig lite goda vinteräpplen, apelsiner och clementiner! Just dessa är ju som godast nu så man kanske ska frossa i dessa godsaker i dag och således få en bra start på veckan?!

3 kommentarer:

  1. Hemkommen i snöslasket, om det ändå kunde bestämma sig...vädret alltså.
    Asså, frukt ÄR så GOTT, varför är det då så lätt att smälla i sig en massa onyttigt godis. Hmm, kanske för att det oxå är sk..gott.
    Förresten,har du belagt alla läsare med yttringsförbud...undrar bara. Du tröttnar väl snart på mig som inte kan hålla fingrarna i styr. Äsch strunt samma. Nu dax för en löparrunda i mörkret.
    Ha`re bra!:)

    SvaraRadera
  2. Snart är det tomt i korgen, igen.
    Bara så du vet!
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Isa: Ja det är väldigt mycket upp och ner!
    Jag tippar på att det är så, man borde bara lära sig att frukt är mycket godare än godis! Men det beror ju på vad man är sugen på förstås...
    Haha, nej jag kommer aldrig tröttna på dig, jag är jätteglad att du är en så flitig läsare OCH "kommenterare" :) Fortsätt så! Åh vad hurtig du är, hoppas du sprang för mig också...
    Kram!

    Inger: Haha, det har varit en nyttig dag i dag tydligen! Fast ni är ju i och för sig alltid bra på att äta frukt :)
    Kram!

    SvaraRadera