tisdag 6 december 2011

Lucka 6

Det här är kanske inte det mest fantastiska foto jag tagit men jag var lite smått stressad när det togs. Det var när vi var på väg från Taxinge slott i fredags som jag såg ordet stå i ett "skyltfönster" och jag tyckte det var fint att påminnas om det där, att låta denna månad och jul bli just mysig. Det är så lätt att stressa eftersom tiden ibland känns så kort, det är så mycket som ska hinnas med innan det står 24 december i almanackan. Men då behöver man kanske stanna till en stund, krypa upp i soffan med en kopp kaffe eller te, eller kanske slå upp ett glas glögg, långsamt äta en pepparkaka och titta på en härlig julfilm! Eller något helt annat - bara man slappnar av en smula. Slappnar av och myser! Så det vill jag skicka med er i dag: satsa på lite julmys :)

3 kommentarer:

  1. Bakat idag. Har inte bestämt mig för om det är julmys eller julstress...
    Kanske är det så att det bara är att bestämma sig för vad man ska välja.
    Gott luktar det iallafall och DET är ju julmys.
    Bra det där att inte stressa, det brukar ordna sig till slut.
    Undrar lite smått om dina kommentatorerna har drabbats av julstress, känns som det bara är jag som är på banan, men jag kör väl på ändå...
    Tjingeling på dig, dag 6! :)

    SvaraRadera
  2. Hej Emma!! Här kommer en till som är på banan:)Tror inte jag är så stressad faktiskt. Ska jobba i morgon och sen ledig i en vecka, ska bli riktigt skönt.Kul med din kalender, fattar inte vad du får alla ideér från. Här i Jönkan är det faktiskt lite jul-stämmning med vitt på marken, tänk vad lite snö kan göra...I morgon ska mannen och jag gå på jul konsert med Sanna Nilsen i Bankeryds kyrka, då infinner sig nog jul stämningen på allvar kan jag tro. Fantastiskt att du orkar som du gör nu Emma, så roligt att följa dig. Ha det riktigt bra!! många kramar från mig/ Majja

    SvaraRadera
  3. Isa: Jag röstar för julmys, tänk vad härligt och mysigt det blir när du sätter dig med kaffe eller te och en egenbakad kaka :)
    Det gör ju faktiskt det och det borde man lärt sig vid det här laget!
    Hahaha, ja det kanske är därför de lyser med sin frånvaro :D
    Kram!!

    Majja: Härligt, då har jag två på banan :) Det låter ju väldigt bra, då kan du fixa lite i lugn och ro och kan således fortsätta vara ostressad :) Ibland blixtrar det till i hjärnkontoret vet du... ;) Ja det kommer den ju göra, julkonserter har gärna den effekten!
    Detsamma och kram!

    SvaraRadera