torsdag 15 december 2011

Lucka 15

Den här stjärnan hänger hemma hos mamma och pappa och är ett av alla mina barndomsminnen - vilket gör att den är gammal som gatan - den här tiden på året. Nu för tiden när nästan alla har adventsstjärnor i papp sticker den här ut känns det som! Fin är den också :)
 

5 kommentarer:

  1. Hej, den fina stjärnan kommer jag ihåg. Kul med traditioner. Ja du har verkligen många ideér i huvudet. Själv håller jag mest på att filura vad jag ska hitta på för ngt kul till nyår. Anna vill ju gärna ha in lite så hon o Robban kan planera kvällen. Inte så lätt men inte så svårt allt är ju bara så kul.
    Ha det fortsatt gott vi ses snart. Kram

    SvaraRadera
  2. Varmt, trivsamt sken. Det är inte så ofta man ser halmstjärnor nu,
    synd egentligen.
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Vill bara titta in och säga HEJ så här på kvällskvisten. Tur att stjärnor och allt bling lyser upp, för fy tusan vad det är mörkt nu.
    Kramen tjejen!

    SvaraRadera
  4. Fin adventsstjärna! När jag var liten var röda pappersstjärnor mycket speciellt. Det fanns, så vitt jag vet, bara röda. Och kanske var de då något gammalt och inget som man egentligen kunde skaffa just då. Trenderna skiftar verkligen. Själv har jag nyss landat hemma i soffan och snett till höger ser jag min egen vita pappersstjärna. :)

    SvaraRadera
  5. Britta: Eller hur, den har hängt med länge :) Jag tror nog du kommer komma på något bra och kul!
    Kram!

    Anonym: Ja den sprider verkligen ett trevligt sken. Fram för fler halmstjärnor säger jag!
    Kram!

    Isa: Håller med, att folk har mysig belysning i fönstren är nödvändigt nu känns det som...
    Kram!

    Monica: Ja jag gillar den också, som du förstår (annars hade jag inte haft den i min adventskalender...) Jag har inget stort minne av röda pappersstjärnor men jag har sett flera stycken för längesedan så jag vet vilka du menar. Och jag gillar pappersstjärnor, det finns så många och trots att det är exakt samma grundmaterial kan de se så väldigt olika ut. Men som i de flesta fall gillar jag valmöjligheter, och då är det trevligt att titta på en halmstjärna någon gång då och då :)

    SvaraRadera