fredag 23 december 2011

Lucka 23

Det är dan före dopparedan och i dag är det full fart i tomteverkstaden! I går hann jag bara med att gå på stan och äta julsmörgås hos mormor, det blev ingen knäcktillverkning eller julklappsinslagning som det egentligen var tänkt. Detta läggs alltså till dagens "att göra-lista" och så här på morgonkvisten är det som ni ser julgåvorna som slås in. Stämningen hos denna blogginnehavare är på topp kan jag meddela! Årets klappar från mig har ofta en tomte eller en gran i filt som stor dekoration. Det tar lång tid att klippa och klistra men det blir å andra sidan så väldigt mycket roligare att jobba i tomteverkstaden när fantasin får flöda fritt och smågalet! 

Hur går det för er i julstöket då?

5 kommentarer:

  1. Hur det är här i julstöket?...Haha, här är det kaos,men det ordnar sig nog till slut.
    Tror att jag måste ta en löparrunda mitt i allt för att rensa hjärnan.
    Tycker precis som du att julen är en fin härlig tid men oxå svår för så många. Lite svårt detdär.
    Önskar dig en fin 23:e dec dag. Är SÅ GLAD för att du har så mycket lust, energi och glädje för att göra så mycket. Inget knot här inte... Det ska jag tänka på idag, mitt röjet!
    Julkramen tjejen!

    SvaraRadera
  2. Vill bara säga hej och god jul ifall jag inte hinner i morgon.
    Emma du har bjudit på så fina bilder men det bästa är att du förmedlat en tro och positiv vilja i den svåraste situation. Jag är så förundrad över att du har orkat. Det är något jag bär med mig och som gjort intryck på mig.
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Isa: Det tror jag nog det kommer göra, det brukar ju liksom alltid ordna upp sig :)
    Det kanske är bra, jag är tyvärr inte så förtjust i att springa men man kanske kan lära sig...
    Ja det är tufft för många, och man vill så gärna hjälpa de som har det svårt nu. Jag brukar skänka en del till Stockholms Stadsmission så här års - men man vill ju alltid göra mer, helst rädda hela världen...
    Visst är det härligt?!
    Julkram tillbaka!

    Anonym: Detsamma till dig!
    Tack, kul om jag kan förmedla detta! Jag tror ju att man ofta kommer långt på sin vilja.
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Lucka 23. Du behöver inte ge dig ut i mellandagsrean för att fixa klänning till nyårsafton. Om du inte äter för mycket nu i jul vill säga.
    Nu hoppas vi bara att det passar.
    Birgitta

    SvaraRadera
  5. Birgitta: Åh, tack snälla! Jag ska försöka att inte äta för mycket julmat och godis - det vore ju väldigt snopet om klänningen blev för trång nu på några dagar...!
    Kram!

    SvaraRadera