lördag 7 maj 2011

En väldigt slö lördag i glada färger

Jag har världens slöaste helg! Det är nästan oförskämt, men skönt. Jag sitter mest ute i solen och mår bra med värktabletter i kroppen. Mer avancerad än så är jag inte. Och jag har fortfarande inte packat upp min resväska. Kan inte bestämma mig för om det är någon idé eftersom jag kommer åka tillbaka till Jönköping nästa vecka, om cellgifterna blir av då. Och en trött kropp ska väl inte utsättas för arbete i onödan?!? Eller jag vet inte, men fram till jag bestämt mig fortsätter jag lata mig.

Ja men titta där längst ut till vänster på balkongbordet! En liten skål med jordgubbar och vaniljsås har det minsann blivit i dag. Det var väldigt gott, smakade sommar.


Nu ska jag ta fram en flugsmällare och jaga en fluga som hamnat inomhus. Det kan vara det mest avancerade jag gjort i dag.

Bäst just nu: När det gäller mode är jag lite lagom intresserad, tycker det är kul men följer inget slaviskt - har på mig det jag tycker är skönt och snyggt, mode eller ej. När det kommer till säsongens färger på nagellack (jodå, det går mode även där) faller jag däremot pladask för de sprakande färgerna som gäller nu. Häromdagen var det bra nagellacksrea på Åhléns och jag gick loss bland de roligaste kulörerna. I morse testade jag alla på en gång och tänk så festligt det blev!

En gul, en grön, en orange (jo, den är orange trots att den ser röd ut på bilden) och en blå nagel. Så kul och galen kan man vara en helt vanlig, stillsam och slö lördag!

5 kommentarer:

  1. Så gulliga naglar du har. Ser ut som smällkarameller. Fortsätt njut på balkongen. Solen skall ju fortsätta lysa på oss.
    Jag är nu tillbaka i Småland efter en vecka uppe i Närke bland släkt och vänner. Nu börjar vardagslivet igen med allt vad det innebär. Har ju varit lite lat denna vecka.
    Önskar dig en skön och kraftbringande natt.
    Hälsokramar i kubik.

    SvaraRadera
  2. Dagarna går fort nu, men jag läser din blogg - skriver dock mindre. Nagellacket var så bedårande förtjusande att jag nästan blir avundsjuk. Jag vill också hamna i en nagellacksrea! Nu frukost på balkongen. Fåglarna sjunger hysteriskt och jag ser solen, men svettas behöver jag inte göra. Tur det finns värmande sjalar. :) Söndagskram!

    SvaraRadera
  3. God söndag på dig Emma, det är vad jag önskar dig för denna dag.
    Ser ut som gårdagen varit helt ok med jordgubbar och fina naglar. Blev riktigt sugen att följa ditt ex. Kanske håller jag mig till två färger åt gången, snyggt var det i alla fall. Något mer avancerat än flugsmällaren idag? Önskar dig en riktigt rackarns bra dag!
    Bästa kramen tjejen!

    SvaraRadera
  4. Hej Emma. Så söta naglar!
    Vilket väder vi har i Sverige! Jag hörde av Malin att även ni har toppenväder.
    I går var vi på sydkusten, svärföräldrar har en stuga vid kusten, och vi hjälpte de med att klippa gräs, de har jättestora ytor. I dag ägnar vi oss åt att röja i vår egen trädgård. Härligt, härligt när det är gjort. Det är så fint med alla maskrosor och blommande trä`n. I em ska jag åka in till Karin de håller på att lägga en altan, och under den är det berg så det är lite pill med detta. Men fint blir det säkert.
    Hoppas nu att nästa vecka blir ok, vi är många som håller tummarna. Kram kram

    SvaraRadera
  5. Ylva: Haha, ja jag gillade mina färgglada naglar :) Hoppas du haft det bra på din semestertripp, lat måste man få vara ibland! Kram!

    Monica: Ja nagellacksreor gillar vi och färg blir man ju glad av :) Låter som en härlig frukost, kram!

    Isa: Tack! Haha, ja fyra färger är lite väl galet :D Ja i dag har jag varit mer fartfylld, på mitt lilla vis. Kram!

    Britta: Tack, ja de är fina :)
    Absolut, i dag var det nästan för varmt för att sitta ute!
    Låter som en bra helg, och ja, man blir ju alldeles lycklig av att titta ut på gröönskan!
    Ja det hoppas jag med, kram!

    SvaraRadera