tisdag 11 oktober 2011

Vad har hänt med tomten?

Jag vet inte om ni vet om det. Jag visste inte om det för någon timme sedan men när jag var på Ica Maxi efter jobbet i dag fick jag se det, svart på vitt. Eller snarare rött på gult:

Bevare oss väl! Vi får hoppas att han är mindre urflippad till det är dags att börja jobba den 24 december... Frågan är bara varför han har flippat ur...?

... tycker han det är för många påsar kvar? Tycker han det är för billigt? Tycker han att julen kommit lite för tidigt? Är det tomten som tycker att "juleskum är som balsam för själen"? Det vore ju i så fall inte så konstigt, han gillar ju bara sitt eget godis och borde väl inte få en galen-stämpel för det?! Ja jösses, frågorna är många, jag vet varken ut eller in. 


Om ni tycker att detta inte var mycket att rapportera om får ni återkomma en annan dag, det har inte hänt så mycket mer än så sedan sist - det här var det mest spännande denna dag! I övrigt jobbar jag och tar värktabletter med jämna mellanrum, det är ungefär så de två senaste dagarna sett ut. I en jämförelse blir en urflippad tomte ganska intressant...

Bäst just nu: Att vi tar oss till fotbolls-EM i kväll?

2 kommentarer:

  1. Balsam för själen... det undrar jag, men skumtomtar är himla gott iallafall.
    Beskådat Ikeas jul idag, för tidigt för min smak. Har ju inte tagit till mig hösten än.
    Bäst just nu, delar jag inte med dig.
    Kramar ändå!

    SvaraRadera
  2. Isa: Det är de, men nej, kanske inte balsam...
    Ja det är för tidigt för jul men du det är nog verkligen dags för dig att ta till dig hösten nu!
    Haha, det borde du - det är verkligen bäst just nu :D
    Kram!

    SvaraRadera