måndag 7 november 2011

Tidigt ute - sent ute

I kväll när jag var på väg hem från jobbet såg jag den första adventsljusstaken i ett fönster. Inte ett skyltfönster i en lampaffär alltså, utan ett fönster som med ungefär hundra procents säkerhet tillhörde en privatperson. Det är att vara för tidigt ute, till och med för mig som är smått julgalen. Men man kan ju välja att se det som ett sätt att liva upp en vanlig mörk måndag i november, i stället för att undra om privatpersonen är smått galen. Jag väljer den varianten - men följer inte efter än på ett par veckor.

I dag var det annars jobb igen, för första gången efter rehabvistelsen. Gick upp lite tidigare i morse och körde ett gummibands- och stretchpass hemma i vardagsrummet framför Gomorron Sverige. Av någon märklig anledning är det lättare att träna i en hall tillsammans med andra...

I övrigt har jag inte så mycket mer att tillägga om denna dag, jag har bara jobbat till sen kväll (nåja, inte så väldigt sen - men det känns som att jag på något sätt har varit ute sent eftersom jag nu är alldeles toktrött). Kanske är jag roligare i morgon? Hörs då!

2 kommentarer:

  1. Så mörkt som det är nu på kvällarna så behövs det sannerligen lysas upp för att man ska orka med mörkret, adventsljusstake eller vad som helst, bara det sprider lite ljus.
    SOV GOTT och KRAM!

    SvaraRadera
  2. Isa: Jag håller med dig där, nu är det extra viktigt att få sig lite ljus, det känns som att det blir mörkt väldigt tidigt - och tidigare blir det ju för varje dag... Ropen skalla - ljus åt alla!!
    Kram!

    SvaraRadera