tisdag 8 november 2011

Lite miniledigt. Måste sova...

Kära läsare! Tänkte bara meddela att jag tar lite miniledigt från bloggen. Är tillbaka redan i övermorgon, så om ni fick någon sorts separationsångest nu kan ni genast sluta med det - det är som sagt bara lite miniledigt! På torsdag är jag färdigjobbad för den här veckan, och anledningen till att jag är tillbaka först då är att jag känner att jag av någon märklig anledning inte är van vid att jobba långa dagar och jag är alldeles slut efter avslutad arbetsdag. Det kanske är mörkrets fel. I går kände jag mig väldigt trött hela dagen - mest på det sömniga viset - och jag somnade på 0,1 sekund när jag la mig i gårkväll. I dag har jag också varit väldigt trött hela dagen - mest på det sömniga viset - och kommer kanske somna precis lika fort om en pytteliten stund. Först undrade jag om det var någon förkylning på gång, men då är man ju trött på ett annat sätt. Lutar nu åt att kroppen vill ha vila efter all hård rehabträning, den vill att jag ska ta det lugnt efter jobbet och sedan gå och lägga mig tidigt. Just det sistnämnda är jag lite dålig på, men jag skulle vara ännu sämre på det om jag bloggade så här på kvällskvisten - alltså kommer jag tillbaka hit på torsdag, då hela dagen inte har gått åt till att jobba. Fram till dess får ni göra något annat roligt än att sitta framför datorn och denna webbadress! Det ska ni nog klara. Hörs snart igen :) 

4 kommentarer:

  1. Hello!!!
    Ser ju riktigt myyysigt ut på din balkong nu ju=) Får nog ta o sätta händerna och tänderna i våran balkong snart så den känner sej taggad inför vintern. Apropå tagga...

    ...Tagga tagga tagga inför 10 dec!! HEJA HEJA HEJA HEJA HÅÅVEE BLÅÅ

    SvaraRadera
  2. Hej du! Du gör rätt i att ta det lite lugnt. Du behöver kanske rehaba efter den intensiva rehaben.
    Kram och kraft på dig!!!

    SvaraRadera
  3. Hälsningar till dig Emma från Lisa som inte lyckats kommentera, trots flera försök. Trist, kanske fler som misslyckas. Nu vidarebefordrar jag hälsningen istället.
    Kram!

    SvaraRadera
  4. Oscar: Det både ser ut och är mysigt kan jag meddela! Ja gör det, så kommer jag och inspekterar om några helger, då när vi är supertaggade!! Kul det ska bli :) HV blå e dom bästa...

    Isa: Precis min tanke! Och nu har jag rehabat klart :)
    Kram!

    Lisa: Önskar jag kunde förstå vad det är för fel, har hört att andra har problem också... för det mesta löser det sig när man hållit på och gjort några försök men inte alltid :( Trevligt att du lyckades höra av dig dock :)
    Kram!

    SvaraRadera