lördag 19 maj 2012

Tre stater på en dag

Här kommer en liten förmiddagshälsning från ett mycket soligt och mycket varmt Nashville! I går lämnade vi vårt hotell i Anderson, med alla hundra väskor och påsar:

Vi får förmodligen boka ett alldeles eget flygplan för att komma hem med allting! Men det är en vecka kvar innan vi behöver lösa det problemet, fram till dess kan man bara vara glad vid den galet fulla bagagevagnen :)

Packa bilen full...

... och köra tillbaka en alldeles tom vagn till hotellobbyn. Nu är vi redo att ta nästa steg!


Med fullpackad bil och efter ett besök på en mycket trevlig outlet i Edinburgh, söder om Indianpolis - där vi tillbringade en hel del timmar - plus en väldigt god hamburgelunch på Cracker Barrel, tog vi oss sedan ut ur den väldigt platta staten Indiana ...

... genom betydligt mer böljande Kentucky...

... och hamnade i Tennessee. Nej, det här är förstås ingen typisk bild för denna stat, men jag tycker den är lite rolig - så här kan en bensinstation precis på gränsen mellan Kentucky och Tennessee se ut!

I den här delen av landet drar vi tillbaka klockan en timme, vi är alltså nu sju timmar efter Sverige. Efter flera timmars bilresa var man ändå bra trött, testade sängen så fort vi kom fram strax efter nio på kvällen.

Ja, här bor vi!

Här har vi precis ätit frukost och tar nu morgonkaffet och morgonfrukten (lite nyttigheter har dem bland alla våfflor med lönnsirap och söta donuts!) ute på hotellets porch. Redan så här tidigt, vid halv nio ungefär, var det riktigt varmt och skönt!

Morgondopp i hotellets sköna pool! 30 grader klockan nio på morgonen - I love it!


Nu ska vi ta en kopp kaffe ute i solen innan vi går från hotellet, sedan får vi se vad som händer denna dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar