onsdag 10 augusti 2011

På resa, igen

Jaha ja, då var det Jönköping igen! Jag börjar få en viss vana på det där med att resa, i alla fall sträckan Stockholm-Jönköping tur och retur... Den här gången blir det ingen lång vistelse, ska bara vara här några dagar. Det lär nog bli några hyfsat intensiva dagar - men jag återkommer till det när det intensiva börjar, för just nu är det en lugn kväll.

I går var jag en sväng på jobbet för att vara med på ett möte. Det var längesedan jag var där och det tog sedan ungefär två timmar att gå och säga hej till alla. Tänker att jag bör kunna vara tillbaka snart, tillbaka i verkligheten. Det hela lär avgöras på måndag då jag ska träffa min läkare och den närmaste framtiden ska stakas ut.

Sedan åkte jag hem till vännerna Jessica, Erik och Vilmer. Det var precis lika trevligt som vanligt, fyllt med härlig gemenskap, gott fika, glada skratt, god mat och lite lek med familjens yngste medlem.

Så här brukar Vilmer sällan se ut, han är för det mesta...

... glad!

"Kameror är roliga saker, ge mig!". Om ni tycker att skärpan ligger fel i den här bilden beror det bara på att Vilmer är livlig och rör på sig... eller kanske inte.

Vilmer och jag leker ofta "titt ut", vilket den här bilden ju visar tydligt :)

En annan lek vi försökte oss på en stund var att spela innebandy. Men efter en stund fick jag sätta mig på (utvisnings)bänken eftersom Vilmer kom på att innebandy lämpligast spelas med två klubbor, det är nämligen det nyaste nya. Kom ihåg var ni läste det först!

Världens sötaste Vilmer :)


Dagen i dag har mest bestått av bussresa och ett besök på apoteket för att utöka lagret av värktabletter. Först ville damen i kassan ge mig en förpackning med 250 Ibumetin, men jag lyckades få ner det till en ask med bara 100. Någon måtta får det liksom vara på pillerhysterin...

Bäst just nu:  Det här låter ju kanske lite som att jag får pressa fram vad som är bäst just nu, men jag måste helt ärligt säga: tvättmaskiner. I går hade jag en jättelång vit klänning på mig som släpade i marken när det regnade som mest och som jag dessutom råkade spilla kaffe på. Jag har full tilltro till mamma och pappas maskin som snart ska få ta sig an den vita härligheten och göra den just härlig (och ren) igen! Man tänker inte alltid på hur bra de där hjälpmedlen är men om man tänker till blir man allt lite glad att de finns :)  

6 kommentarer:

  1. Jaaa! Tvättmaskiner är jättebäst! Jag gillar särskilt det där att den jobbar åt mig medan jag kan syssla med något annat. Lite som värktabletter, fast så mycket trevligare. Tvättmaskinen är snabbare och pålitligare. Värktabletter varar kortare tid och kan vara lite nyckfulla. Men det där vet du bättre än jag. Hej, hej!

    SvaraRadera
  2. Monica: Visst är det, I love tvättmaskiner! Precis, man behöver ju liksom inte sitta och vakta den, den vet vad den ska göra ändå :) Haha, ja man har ju knaprat ett och annat piller under lång tid och det går sannerligen inte alltid att lita på dem. Ska nu ta sista dosen för i dag och hoppas på att de är av den pålitliga sorten denna gång :)
    Hej!

    SvaraRadera
  3. Välkommen till Jönköping igen. Nu skall vi digga riktigt i helgen. Roligt att du kommer med.

    Så söt han är din lille innebandykompis.

    Önskar dig sweet dreams och en fin dag imorgon.
    Hälsokramar i mängd till dig.

    SvaraRadera
  4. Ylva: Tack, och ja, det blir roligt!
    Visst är han, ett riktigt charmtroll :)
    Kram!

    SvaraRadera
  5. Så roligt att se dig här på jobbet!!!!!!! Skönt att du orkade spela lite innebandy med Vilmer. Annars hade jag fått dåligt samvete för att besöket här på jobbet tog för mycket kraft från dig. Hoppas din vita klänning blir ren igen. Den var verkligen fin. Hoppas också att det blir fina dagar framöver när vita klänningar kan komma till användning. Ha det så skönt i Jkpg och hälsa hyresvärdarna så mycket.
    Kram, Birgitta

    SvaraRadera
  6. Birgitta: Ja det var roligt att hälsa på och ses igen! Haha, ja men det var tack vare att jag fick låna stolen i studion en stund du vet, den gjorde ju att jag kunde spara på krafterna :) Det ska det nog kunna bli, jag tycker inte sommaren är över än - även om vädret just nu inte är så fantastiskt härligt... Det ska jag göra!
    Kram!

    SvaraRadera