lördag 20 augusti 2011

Inte så tokigt, mitt i allt det tokiga

Hade jag inte mått som jag gör just nu, det vill säga inte så jättebra, hade jag nog inte vågat erkänna hur dagen sett ut så här långt och hur den kommer fortsätta se ut. Men nu är det ju så att jag har en trött kropp och en kropp som gör ont vilket gör att det inte är så stora aktiviteter hela tiden. I morse (eller tja, vid tiotiden när jag vaknade) tog jag på mig morgonrocken och satte mig i soffan för att kolla klart på femte Lost-säsongen, och där satt jag kvar i samma morgonrock fram till strax efter två. Om inte alltför många timmar ska jag ta av skyddsplasten på sjätte och sista säsongen och parkera i soffan igen (denna gång utan morgonrock, jag har varit så avancerad nu att jag duschat och tagit på mig kläder...) eftersom det är just en sådan dag: en slö dag. Och faktum är att det är jätteskönt! I normala fall skulle jag tyckt det varit galet att bara halvligga i soffan en hel dag men eftersom jag inte kan göra så mycket annat än det är det här perfekt. Utanför är det grått och regnet hänger i luften de stunder det inte faller neråt - och jag sitter inne och myser och har inga måsten! Ibland är livet, trots vissa motgångar, riktigt skönt :)

Bäst just nu: Just det där sistnämnda, att det kan kännas väldigt tufft med en kropp som gör ont och är trött - men att det ändå är helt okej! Man gör det bästa av situationen och lyckas man kan det bli riktigt bra ändå, man märker att mitt i allt det tokiga behöver det faktiskt inte vara så tokigt!

6 kommentarer:

  1. Jag slöar jag oxå. Lite bra musik och inga måsten, lite sol, lite regn, men helt ok. Hoppas smärtan släpper lite så att du får en sönare kväll med Lost. Heja heja!

    SvaraRadera
  2. Go eftermiddag på dig! Visst är det skönt att få ha sådana slappardagar när morgonrocken får vara stassen för hela dagen, men....det ska vara självvalt,
    (oj, stavas det så??) inte för att du inte orkar.
    Hurra för att du ändå kan vara så positiv och se det från den ljusa sidan, inget ont utan att det har något gott med sig. Ska tänka på det lite mer.
    Hoppas att du får en riktigt bra lördagskväll!!!
    Kram tjejen, du är min hero!

    SvaraRadera
  3. Anonym: Bra där, då är jag inte ensam :) Det ska nog lösa sig, det är en bättre dag ur smärtsynpunkt än i går - alltid något :)

    Isa: Ja jag klagar inte på den här dagen, och morgonrocken var jätteskön fram tills jag tyckte det var dags att ta sig i kragen :)
    Precis, det finns ju nästan alltid något att glädja sig åt!
    Tack detsamma, kram!

    SvaraRadera
  4. Slöa har vi varit fast vi haft gäster. Det var så bra att de kände sig trötta också. Herrarna var ju i Gränna förstås men fruarna var hemma, slappade, spelade lite spel, åt gott osv. Men nu är det ny vecka och det är väl bäst att man försöker hitta lite entusiasm. Önskar att jag hade lite av ditt go trots dina jobbiga motgångar. Vill hoppas och tro på en bättra vecka för dej. Vi besämmter det, tycker jag:-)
    Kram

    SvaraRadera
  5. Du är så värd det! En slödag är alltid bra dagar :) och man måste vila en dag för att orka en annan dag! Ta det lugnt du.

    Återigen tack för senast, i fredags. Jag är så glad och tacksam att du orkade dig ut till oss, och jag är så glad oc tacksam att jag fick umgås med dig, och jag är så glad och tacksam att du är min vän :D
    Kram kram!

    SvaraRadera
  6. Ylva: Låter som en perfekt gästhelg, slappa och ha trevligt - det kan ju nästan inte bli bättre! Vi hoppas på en riktigt bra vecka för oss båda tycker jag, vi till och med bestämmer det ja :)
    Kram!

    Linda: Tack :) Helt sant, hur skulle det vara om man var i farten precis hela tiden?! De vore galet tror jag...
    Tack själv! Det var jätteroligt, du vet att jag gärna kommer ut igen snart, man vill ju gärna umgås med en fin vän så mycket man kan :)
    Kram!

    SvaraRadera