tisdag 6 september 2011

Dags för helg

Jaha, då var jobbveckan slut då och jag tar helg. Känns konstigt att skriva det en tisdag men nu har jag ju faktiskt jobbat klart mina 25 procent och resten av dagarna är jag sjukskriven. Eller har helg om man vill uttrycka det med lite festligare ord, att ha helg låter roligare än att jag nu ska hålla mig hemma (eller var jag nu håller mig) och vara sjukskriven... Även denna jobbdag gick bra, i dag behövde jag nästan inte fråga kollegerna om hjälp med någonting (nästan alltså) så det känns som att jag kommit in i det mesta vid det här laget. Lite synd då att man ska ta helg i fem dagar nu, men jag tror nog att allt jag fått lära in igen under dessa två dagar faktiskt sitter kvar till nästa vecka.

Tog en promenad hem i solen efter jobbet, hade gärna satt mig en stund på gräset i Rålambshovsparken - om jag garanterat vetat att jag skulle komma upp från sittande läge alltså. Men jag vet ju att det där med att sitta på marken och framför allt resa på sig kan vara snudd på omöjligt med en cellgiftskropp, alltså gick jag vidare och sparade mitt sittande till nu, när jag tänker gå ut på balkongen. Läsa Dagens Nyheter, fika på en mugg te och bara ha helg! Ha en bra dag och kväll där ute :)

Bäst just nu: Det gick mycket bättre att sova i natt, fötterna gjorde inte alls så ont som förra natten! Eftersom kroppen var lugn och fin och njöt av att ligga i en säng och sova var det lite svårt att gå upp i morse när mobilväckningen ringde, men spela roll. Skönt att slippa ontet, hoppas det håller i sig. Eller att det där hysteriska ontet aldrig kommer tillbaka kanske man ska säga...  

5 kommentarer:

  1. Hej du Emma, kollade precis din blogg och såg att du just skrivit ett inlägg.
    Alltså... nu är jag först igen med att kommentera, men vad gör det egentligen?!
    Det känns kanske lite märligt att ta helg redan på tisdagseftermiddagen men det är kanske inte helt fel att ändå smygstarta lite efter allt vad du gått igenom. Att du sedan kan ta en promis hem är ju helt underbart.... du är på banan tjejen! Tror nog att det är din starka vilja som hjälper till. Tur att du inte slog dig ner i gräset hihi, kommer ihåg vad du skrev tidigare om din lustfyllda försök att resa dig från markläge.
    Ha det bra på din fina ballkong, kram tjejen!

    SvaraRadera
  2. Isa: Ja det gör ingenting, du är välkommen när du än kommenterar :) Ja det är konstigt men förmodligen bra som sagt. Och promenaden var skön på flera sätt! Haha, ja det är bäst att låta bli markläge...
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Så gott att allt funkar så bra på jobbet. Att du sedan har kraft att promenera är imponerande. Men gissar att det "goet" i dig som styr. Men härligt är det i alla fall. Önskar dig en skööön låååånghelg. Jobbar också 2 dgr i veckan så efter arbetet imorgon tar jag också helgledigt. Det känns så bra:-)
    Hoppas vädret håller sig så vi kan tillbringa tid ute på balkong och altan.
    Önskar dig sweet dreams och en skön dag imorgon. Kram

    SvaraRadera
  4. Hej!
    Hoppas du har en skön dag hemma! Så underbart att få läsa att du börjat jobba igen! Välkommen tillbaka skulle jag också vilja säga, även om jag inte är på ditt jobb. Tänk vad härligt för dina kollegor, och en kollega som Birgitta skulle alla ha. Hon verkar vara grym! Tror hon är kompis med min faster, på riktigt alltså... de påminner om varandra.
    KRAM

    SvaraRadera
  5. Ylva: Goet, och att solen sken och det var ganska varmt tror jag, vädret inbjöd till promenad :) Se där, då är vi två som har långhelg i alla fall denna månad!
    Verkar tyvärr inte bli något balkonghäng för mig i dag, i alla fall inte om det fortsätter regna som nu...
    Kram!

    Susanne: Tackar! Det hade ju varit väldigt roligt om vi hade varit på samma jobb men man kan ju inte få allt här i världen :) Verkligen, hon är en klippa!! Det är ju bra i så fall, då har du också en grym person (grym på ett bra sätt alltså) i hyfsad närhet!
    Kram!

    SvaraRadera