måndag 9 januari 2012

Vinterkyla och sommarsmak

I dag har det varit första riktigt kalla dagen i Stockholm den här säsongen, i alla fall vad jag kan minnas. Det låter kanske inte så hysteriskt tok-kallt, termometern har inte ens visat tvåsiffrigt, men sju-åtta minusgrader i morse räckte för att känna av att det nu är vinter - på riktigt. Det är inte så att jag klagar, det är bara att klä sig varmt och jag har många härliga varma plagg att gosa in mig i. Utöver att bli varm med hjälp av kläder har jag också värmt mig med en och annan mugg te (jobbets finaste mugg, med HV71:s logga, har jag som ni ser) och kex med fyllning. Just dessa kex köpte jag förra veckan, för att ibland festa loss under mina fikastunder och inte bara äta halvtråkiga skorpor - och varenda tugga är som en smak av sommar! Citronkex är grejen, det är så somrigt så man blir varm av bara farten!

Nu ska jag sätta mig i soffan efter en intensiv jobbdag, äta en morot (man kan inte bara vara onyttig och äta sommarkex, hur skulle det se ut?!) och läsa bok. Ha en riktigt fin, varm måndagskväll där ute :)

2 kommentarer:

  1. Go´kvällens, ha det skönt där i soffhörnet med ditt the och sommarkex.
    Hos mig snöar det, lite mysigt ändå...när man kan vara inne.
    Tjosan tjejen!

    SvaraRadera
  2. Isa: Nej - morot i soffan, sommarkex på jobbet var det ju :) Det ska komma snö hit i natt tror jag, får se om det går att ta sig till jobbet i morgon eller om man blir insnöad! Fast så galet ska det nog inte bli.
    Tjo!

    SvaraRadera