tisdag 24 januari 2012

Fira med broddar

I dag har firandet fortsatt. I dag har jag investerat i broddar! ”Jaha, och på vilket sätt är det att fira?!” undrar ni. I en första tanke är ju inte det så där jättefestligt, det håller jag med om. Men om man ser det så här: Cellgifter får man ju för att man fått en sjukdom man dör av om man inte kommer under behandling. Cellgifter är ju livet, liksom. Ger liv, liksom. Och har man broddar under skorna kan man ge sig ut på isiga gator och trottoarer utan att riskera att cellgiftsmonstren har jobbat i onödan! Man vill ju inte halka och slå ihjäl sig när man vunnit en cancerseger, det förstår ju vem som helst. Det må vara pensionärsvarning på broddar, jag bryr mig inte – jag vill känna mig säker så fort jag sätter fötterna utanför porten på dagar och kvällar. Alltså kan man, med lite god vilja, säga att jag firar livet genom att köpa broddar. Men jag har inte testat dem än, inne i Stockholms city där broddarna införskaffades lyste snön och halkan med sin frånvaro och på hemmaplan var det i alla fall tidigt i förmiddags ganska bra underlag att spatsera på. Vintern lär ju dock inte ta slut i dag så jag kommer få användning av brodderiet.

Okej, det är ju inte världens bästa bild, men den visar i vilket fall som helst att mina kängor står på hallmattan, redo att liksom kläs in i broddar!


Efter inhandlandet av broddar var det egentligen dags för jobb men jag var faktiskt tvungen (oklart av vem...) att ta en snabb tur på H&M Home innan dess. Jag gillar H&M över lag och är väldigt förtjust i deras heminredningsprylar. Är på jakt efter nya påslakan men ville även kolla in alla andra fräscha vårnyheter. Det slutade med att jag köpte julkuddsfodral, minsann – det var den våren det! Fyndade i rea-lådan, ett härligt kuddfodral som kostar 149 kronor i ordinarie pris och nu gick loss på 20 riksdaler! Jag blev väldigt uppåt av detta, trots att julen egentligen inte existerar i mitt huvud så här års – men om ungefär tio månader, när det närmar sig första advent, kommer jag vara ännu mer nöjd över dagens inköp! Nej, ni får verkligen inte titta på det fina kuddfodralet nu, det vore ju galet att ”jula” till livet så där…

… däremot får ni mer än gärna fröjdas åt denna fantastiska kökshandduk, som jag också köpte.  Visst är den fin?! I love it! Så länge jag har den i köket kommer det ju aldrig bli tråkigt att diska - fast risken finns förstås att jag följer uppmaningen på handduken och inte får så mycket gjort...!


Nej, nu får det vara nog för i dag. Hörs!

4 kommentarer:

  1. Vilken fin handduk, den gör ju vem som helst glad:)
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Eller hur, värsta kicken ju! Ska tvätta den i morgon när jag har tvättstugetid, sedan ska jag se till att jag har väldigt mycket disk att torka :)
      Kram!

      Radera
  2. Det är roligt att broddarna heter studs. Tydligen kommer du kunna hoppa fram på isen när du har dem på. Lycka till med det får man väl säga då. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, det kan bli väldigt roliga promenader på det sättet :D Tack!

      Radera