lördag 7 juli 2012

Frukosten

Ja, då har jag äntligen tagit tag i det där med amerikansk frukost! Ni kanske minns att jag gjorde bagels i går...

... och så här blev mina något sånär runda skapelser! Nej, jag äter inte fyra bagels till frukost. Inte ens tre. Inte ens två. Men jag tyckte ni kunde få se några, trots att de ser lite bleka ut och sannerligen inte vinner något som helst pris för att de är så fantastiskt snygga och perfekta... men det vore ju trist om allt såg perfekt ut hela tiden, eller hur?! 

Bra och väldigt god frukost - rostade bagels med ost, två sorters marmelad och rucola, äppel- och päronjuice och te i finfina New York-muggen! Faktiskt första gången jag använder den, invigning ska ju ske storstilat :) Med tanke på att jag gjorde tolv bagels i går kommer jag slå på stort denna helg och ha amerikansk frukost även i morgon minsann! Resten av de runda godbitarna får slinka ner i frysen i väntan på bättre tider.


I övrigt har det varit en ganska lugn dag. Efter den mättande frukosten började jag baka kakor, de där glasskakorna ni såg förra helgen, och misslyckades snudd på totalt när jag brände vid första plåten med nio annars väldigt fina glasstrutar... Efter det har det mest varit solen som lockat. Tog med lunchen, solstol, filt, Ipod och bok ner till parken och kände "Yes, nu är det sommar!". Lite synd att det ska regna i morgon. Men jag kan ju alltid roa mig med att baka nya glasskakor då, och försöka undvika att bränna den omgången. Kanske.

8 kommentarer:

  1. Va gott det ser ut! Jag tycker också att det är kul att baka ibland. Hoppas du får en go söndag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Visst är det ett ganska trevligt tidsfördriv? :) Hoppas du får en trevlig måndag får jag säga då, eftersom det inte är så mycket söndag kvar att säga "detsamma" till...!

      Radera
  2. Morning, lovely breakfast! Här kaffe just nu.
    Tjoho tjejen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja den är sannerligen inte dum!
      Tjoho själv :)

      Radera
  3. Hej! Råkade just läsa om dig i en gammal veckotidning. Det gläder mej att du mår bra efter din sjukdom, har en son som är diabetiker,så jag vet att vardagslivet kan påverkas en hel del enbart av det. Tufft av dig att ha klarat så mycket! Hoppas allt går bra i fortsättningen också! Och vilka härliga föräldrar du har!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej, kul att du hörde av dig :) Ja den sjukdomen kan ju vända upp och ner på det mesta... Tack, jag tror nog det kommer gå bra! Ja de är himla bra, världens bästa!!

      Radera
  4. Men hoppsan och hejsan! Här dök jag upp igen. Har inte läst på läääänge. Kul att återvända just i anslutning till ditt ettårsjubileum. Grattis till ett år utan cellgifter! Det som innan sjukdomen var det vardagligt självklara (år utan cellgifter) har det senaste året varit stort och speciellt (föreställer jag mig). Lycka till med kommande vardagligt självklara år (alltså sådana utan gift för cellerna)!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Välkommen tillbaka! Tackar :) Helt sant. Nu är saker stora som inte var det innan cellgifterna, det är en rätt skön känsla, se det stora i det lilla och det där! Tack igen :)

      Radera