lördag 1 december 2012

Strul

Kära bloggläsare!

Nu var det väldigt längesedan jag skrev, jag är väl medveten om detta. Jag har velat skriva men inte känt så stor lust, allt beroende på att jag inte längre kan lägga in foton i bloggen - och hur kul blir det utan bilder?! Jag har precis gjort julfint hemma (ja just det, jul. Jag skiljer inte på advent och jul - allt åker fram på en och samma gång. Varför nöja sig med ljusstakar liksom? Nej fram med tomtar och renar också, när man ändå håller på! Det är under en så kort tid man har dessa saker framme - om exakt en månad är det nyårsdagen och det är nästan så att man redan då så smått börjar tänka på att städa bort alla juliga spår. Alltså: allt nu). Förstår ni hur många fina bilder ni skulle kunna få se på det?! Men nä.

Blogger/blogspot som driver denna blogg vill nu ha betalt om jag ska fortsätta lägga in bilder. Det är inte många dollars i månaden men jag tycker ändå det är lite irriterande. Speciellt eftersom jag faktiskt under en längre tid funderat på att sluta blogga... Nu kanske ni blir arga och slutar läsa genast, men ni får gärna försöka övertala mig att fortsätta! I så fall kommer jag förmodligen göra det på annan plats, där jag slipper betala, men fram till dess skulle jag i alla fall vilja avsluta snyggt här. Avsluta med bilder!

Borde finnas några läsare där ute som också har en blogg på blogspot och som vet mer om detta. Snälla, hör av er i så fall! Kan man ta bort gamla inlägg med bilder och på det sättet få tillbaka bildutrymme (ett utrymme jag nu alltså förbrukat)? Och i så fall - hur sparar man sin blogg? Jag skulle vilja ha den sparad på datorn som den är i nuvarande skick, innan jag i så fall börjar radera inlägg. Finns det någon som vet något? Hjälp mig!!

Hade jag kunnat lägga ut bilder hade det i dag varit dags att titta i första luckan i min julkalender. Ni kanske minns att jag hade en sådan förra året? Men i brist på annat får ni kolla på SVT:s kalender, Mysteriet på Greveholm. Jag har sett de fem första avsnitten, tycker den är riktigt rolig! Förhoppningsvis får ni lite lucköppning här också inom en inte alltför avlägsen framtid - det beror alltså på om ni kan hjälpa mig och om ni vill att jag ska fortsätta blogga :)

6 kommentarer:

  1. Jag säger bara Wordpress :-) Fungerar klockrent och ingen vill ha betalt! Och jag tycker du ska fortsätta blogga !!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för tipset, ska jag fortsätta måste jag ha något som funkar klockrent!

      Radera
  2. Fortsätt blogga! Hoppas du får svar på dina frågor! Kramar!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack kusinen! Vi får se hur det går :)

      Radera
  3. Hej på dig tjejen, fortsätt blogga, saknat dig denna vecka. Hoppas du får ordning på bilderna, visst är det trevligt med dina fina bilder som du brukar bjuda på. Hade gärna tittat in i ditt julhem såhär på kvällskröken.Försök oxå få lite fart på dina läsare, alldeles för slöa enligt mig.
    Happy 1:a Advent, eller vad man nu säger! :)))

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det blir ju lite roligare med bilder. Jag hoppas det finns i alla fall någon läsare som vet hur jag ska göra!!
      Detsamma :)

      Radera