måndag 10 december 2012

Dan före dan före dan före dan före dan före...

Har ni tänkt på att nästa måndag är en helt vanlig måndag, ungefär som den här (om det inte är så att ni för första gången går på Nobelfestligheter just i kväll förstås, för i så fall är det kanske ingen vanlig måndag), men att måndagen efter det är en julaftonsmåndag? Känns inte det lite overkligt? Jag tycker i alla fall det. Häromdagen sprang jag några ärenden och var inne i en klädbutik under tiden jag väntade på lunchsällskap. I just denna butik hade de plockat fram vårkläder och skyltat stort. Hur mycket jag än älskar den här tiden på året och hur julglad jag än är, kände jag ett lite härligt sug efter just det där. Våren, värmen. Tunnare kläder, ljusare dagar... Men okej, det är ganska långt kvar. Man kanske inte ska tänka på det för mycket. Och det är som sagt riktigt mysigt nu också!

Efter jobbet var jag hemma hos Nina och julfikade på lussekatter och knäck bland annat, det var så himla mysigt! Som sagt, jag älskar den här tiden, den har verkligen sin charm. Det är mycket mat- och fikaintag just den här veckan - julbord både i morgon och på onsdag och sedan fika var och varannan dag. Jag kommer kanske rulla fram innan veckan är slut...

2 kommentarer:

  1. Ja det känns som tiden fram till jul går i rasande fart i år. Tycker oxå att är en mysig tid just nu men visst...våren är välkommen framöver. Hoppas den fina snön får ligga kvar med lite lagom kyla. Flera julmiddagar, det låter något det!!!
    Tjosan!:)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja än så länge har jag inte tröttnat på snön och kylan, men det brukar kännas rätt tröttsamt redan i januari, då vill jag ha vår... Ja det är riktigt gott :)
      Tjo!

      Radera