måndag 27 december 2010

Narkosläkaren nästa

Tillbaka i Stockholm igen. Har ganska nyss landat i hemmet men ska snart iväg igen, KS och möte med narkosläkaren nästa. Nu är det alltså väääldigt nära operation nummer två. Inte det minsta sugen. Fördelen denna gång är att jag gjort narkosbesöket förr, inför första operationen. Då skickades jag fram och tillbaka, upp och ner mellan våningarna, hade två olika möten med två olika läkare som båda ställde samma frågor hela tiden. Nu bör de ha alla mina uppgifter i sina sega datorer och kanske kan ställa nya, spännande frågor istället! Och jag behöver inte känna mig som världens minsta människa på världens största sjukhus när jag ska försöka hitta rätt avdelning, nu vet jag exakt var jag ska. Tänk vad bra det blir :) Återkommer, och meddelar om det blev bra...


Bäst just nu: Att det fortfarande är en natt kvar, i mitt eget fina hem, i min egen sköna säng, innan det är dags för mindre fint sjukhus och mindre skön säng.

2 kommentarer:

  1. Emma, nu är jag först att kommentera igen...men vad gör det. Känslorna är många och turbulenta och mitt i allt så är du den klokaste.
    Jag beundrar dig så mycket!!!

    Blessings!

    SvaraRadera
  2. Jag passar på att vara klok mellan varven :) Tack!

    SvaraRadera